Enterprisecure Antivirus
  ClientShield
  FileSecure Antivirus
  ExchangeSecure Antivirus
  DominoSecure Antivirus
  CVPSecure Antivirus
  ProxySecure Antivirus
  ISASecure Antivirus
  QmailSecure Antivirus
  SendmailSecure Antivirus
  PostfixSecure Antivirus
  CommandlineSecure Antivirus

BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus z Exchange

Panda Antivirus GateDefender

Panda Invent

Panda Antivirus Titanium

Panda Antivirus Platnium

Panda Antivirus PlatniumIS

Panda Active Scan


           že v SLOVENŠČINI
Windows XP/2000 Pro/NT 4.0 ws/Me/98/95

Ta močna protivirusna rešitev, narejena za popolno zaščito domačih uporabnikov, malih podjetnikov in samostojnih profesionalcev pred vsemi vrstami zlonamernih kod. Je rezultat stalnega razvoja široko priznanega protivirusnega programa Panda Antivirus Titanium.

Titanium Antivirus 2004 je tako kot njegov predhodnik rešitev po načelu »namesti in pozabi«, ki ponuja resnično proaktivno zaščito pred vsemi vrstami virusov.

Nove funkcionalnosti združujejo enostavnost uporabe s kapaciteto odkrivanja in odstranjevanja virusov, ki nima tekmecev. Ne varuje samo pred virusi, črvi in trojanskimi konji, ampak tudi pred drugimi resnimi grožnjami, kot so »dialerji« (programi za povezovanje s premijskimi telefonskimi številkami«, šale, hekerska orodja, ipd. S tem, da je vključila zaščito pred nekaterimi od najbolj nevarnih vrst škodljivih dejanj (malware), je Panda Software prenehala slediti zastarelemu konceptu varnosti informacijskih sistemov, ki je omejeno zgolj na virusno zaščito.


Titanium Antivirus 2004 ponuja vrsto prednosti:

  • Avtomatično odkrivanje in odstranjevanje virusov v prihajajoči in odhajajoči e-pošti, kot tudi pri deskanju ali nalaganju datotek z interneta.
  • Nova tehnologija SmartClean2, s katero se lahko avtomatično popravi škoda, ki so jo povzročili virusi zadnje generacije v nastavitvah računalnika.
  • Zaščita pred »dialerji«, šalami, hekerskimi orodji in drugimi aplikacijami, ki lahko povzročijo resno škodo na sistemih.
  • Odkrivanje in reševanje sistemskih varnostnih pomanjkljivosti, ki bi jih lahko izkoristili virusi za vstop v računalnike in svoj samodejen zagon.
  • Nova oborožitev in samo-diagnoza protivirusnega programa. Titanium Antivirus 2004 vključuje novo tehnologijo, da bi preprečil napade virusov, ki so narejeni, da onemogočijo varnostne aplikacije. Poleg tega izvaja samo-diagnoze, da preveri, če program ves čas deluje pravilno.
  • Opozorila uporabnikom, ko se pojavijo novi virusi ali varnostne grožnje. Prikazujejo ažurne informacije neposredno na namizje računalnika.
  • Diskretna zaščita po zaslugi pregledovalnika UltraFast, ki izčrpno pregleda sisteme z minimalno rabo sistemskih virov.
  • Dnevne in avtomatične posodobitve brez potrebe po intervenciji uporabnika zagotavljajo bolj učinkovito zaščito pred novimi virusi.
     
updates self
diagnostic
bilteni UltraFast Smart
Clean2
anti
virus
anti
hacking
tool
anti
dialer
anti
security
risk
anti
jokes
Protivirusna tehnologija za groupware okolja. White paper.
Integracija Panda Antivirus zaščite v GroupWise. White paper.
Kako vzdrževati vaše podjetje 100% brez virusov. Praktični vodnik.
Virus Alerts. Takošnja virusna opozorila.
Oxygen3. Dnevne e-novice o varnosti.
Panda Offers. Informacije o produktih.
Panda News. Novice podjetja.
E-Mail:support @ ribera.si