Enterprisecure Antivirus
  ClientShield
  FileSecure Antivirus
  ExchangeSecure Antivirus
  DominoSecure Antivirus
  CVPSecure Antivirus
  ProxySecure Antivirus
  ISASecure Antivirus
  QmailSecure Antivirus
  SendmailSecure Antivirus
  PostfixSecure Antivirus
  CommandlineSecure Antivirus

BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus z Exchange

Panda Antivirus GateDefender

Panda Invent

Panda Antivirus Titanium

Panda Antivirus Platnium

Panda Antivirus PlatniumIS

Panda Active Scan


Revolucionarna sprememba
koncepta zaščite računalnikov
Panda Platinum Internet Security združuje najnaprednejše zaščitne sisteme pred vsemi vrstami groženj z interneta, s katerimi se soočajo uporabniki Interneta, v enem samem proizvodu.

Panda Platinum Internet Security tako zaščito doseže z odkrivanjem in odpravljanjem ranljivosti v programih, nameščenih na računalniku. Zato rešitve Pande Software preprečujejo napade virusov, kot sta Klez.I ali Blaster, ki izkoriščata varnostne luknje za vstop v računalnike in po tem celo za svoj avtomatičen zagon.

Še več. Ker so nekateri virusi, kot je bil zelo nevaren Bugbear.B, sposobni vplivati na delovanje protivirusnih programov, pustijo prizadeti računalnik na milost in nemilost prepuščen vsem vrstam nevarnosti z interneta. Panda Platnium Internet Security pa je sposoben oborožiti svoje datoteke pred napadi tovrstnih zlonamernih kod.

Kot drugi varnostni ukrep Panda Platinum Internet Security izvaja samo-diagnozo, da zagotovi svoje pravilno delovanje ves čas.

Po zaslugi obeh funkcionalnosti računalnik uporabnika ne bo nikoli ostal nezaščiten po napadu tovrstnih virusov.

Zaradi velikega pomena informiranosti za to, da se doseže ustrezna zaščita računalnika uporabnika, Panda Platinum Internet Security vključuje tudi proaktivne alarme o novih virusih in varnostnih grožnjah, ki se prikažejo neposredno na namizju računalnika. To zagotavlja, da so uporabniki pripravljeni izvesti potrebne ukrepe, da se zaščitijo pred novimi nevarnostmi, ki bi se utegnile pojaviti.

Panda Platinum Internet Security je varnostni paket, narejen za profesionalce in mala podjetja ter ustreza njihovim realnim potrebam po varnosti računalnika s tem, da ga zaščiti pred vsemi internetnimi grožnjami, narejen za učinkovito delovanje z minimalnih vmešavanjem uporabnika. Tako je primeren za vse ciljne trge, ne glede na računalniško znanje uporabnikov.
 


 

Platinum Internet Security vključuje storitve, ki zagotavljajo, da ima do minute posodobljeno zaščito pred virusi in drugimi grožnjami preko Interneta:

 • Avtomatično odkrivanje in odstranjevanje virusov v prihajajoči in odhajajoči e-pošti, kot tudi pri deskanju ali nalaganju datotek z interneta.
 • Diskretna zaščita po zaslugi pregledovalnika UltraFast, ki izčrpno pregleda sisteme z minimalno rabo sistemskih virov.
 • Zadnja generacija osebnega požarnega zidu, ki skupaj s protivirusnim programom računalnik naredi za trdnjavo pred napadi virusov in hekerjev, ki izkoriščajo ranljiva komunikacijska vrata.
 • Automatična blokada neželene pošte (spam), ki prepreči zasičenost poštnega nabiralnika.
 • Tehnologija zaščite pred vohunskimi dejanji (spyware), narejena za zaščito zasebnosti, tako da zaustavi aplikacije za vohljanje.
 • Zaščita pred »dialerji«, da prepreči nepooblaščeno povezovanje na telefonske številke s premijskimi tarifami.
 • Kontrola dostopa do spleta, da prihrani čas in denar, porabljen zaradi nepravilne rabe interneta.
 • Odkrivanje in reševanje varnostnih pomanjkljivosti v programih, ki bi jih lahko izkoristili virusi za vstop v računalnike in svoj samodejen zagon.
 • Sistem za oborožitev datotek, ki poskrbi za imunost Panda Platinum Internet Security pred napadi virusov, ki napadajo protivirusne programe in varnostne aplikacije.
 • Samo-diagnoza, s pomočjo katere preveri, da Panda Platinum Internet Security vedno ponuja zaščito, ki jo potrebujete.
 • Proaktivna opozorila uporabnikom, ko se pojavijo novi virusi ali varnostne grožnje. Prikazujejo ažurne informacije neposredno na namizje računalnika.
 • Dnevne in avtomatične posodobitve, ki vzdržujejo vaš sistem varen pred napadi novih virusov.
updates self
diagnostic
UltraFast anti
virus
firewall anti
spam
anti
spyware
anti
hacking
tool
anti
dialer
anti
security
risk
anti
joke
web
content
filter
Protivirusna tehnologija za groupware okolja. White paper.
Integracija Panda Antivirus zaščite v GroupWise. White paper.
Kako vzdrževati vaše podjetje 100% brez virusov. Praktični vodnik.
Virus Alerts. Takošnja virusna opozorila.
Oxygen3. Dnevne e-novice o varnosti.
Panda Offers. Informacije o produktih.
Panda News. Novice podjetja.
© 2003 Ribera d.o.o.