Enterprisecure Antivirus
  ClientShield
  FileSecure Antivirus
  ExchangeSecure Antivirus
  DominoSecure Antivirus
  CVPSecure Antivirus
  ProxySecure Antivirus
  ISASecure Antivirus
  QmailSecure Antivirus
  SendmailSecure Antivirus
  PostfixSecure Antivirus
  CommandlineSecure Antivirus

BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus z Exchange

Panda Antivirus GateDefender

Panda Invent

Panda Antivirus Titanium

Panda Antivirus Platnium

Panda Antivirus PlatniumIS

Panda Active Scan


Pregledovanje in dezinfekcija za Sendmail Open Source in Sendmail Switch

 

Prilagodljive nastavitve domen

Inkrementalne posodobitve

Inovativna tehnologija

 
Zadnje raziskave kažejo, da večina virusov uporabnike okuži preko elektronske pošte in da danes Sendmail Open Source in Sendmail Switch dosegajo približno 40% podjetniških SMTP prehodov v internet.

Z novim vmesnikom MilterAPI Content Management, Panda SendmailSecure daje integrirano protivirusno zaščito za podjetja in ponudnike storitev na zunanjem zaščitnem območju, z dezinfekcijo v realnem času vsega prihajajočih in odhajajočih virusov ter trojancev.Ključne značilnosti:

 


Kliknite na sliko za povečavo

 

Nagrade in certifikati

Proizvodi in tehnologija Pande Software so si prislužili najbolj prestižne certifikate in nagrade.

 

 

Prilagodljive nastavitve domen in alarmnih sporočil

Napredne nastavitve v SendmailSecure vam omogočajo izolirati okužene ali sumljive datoteke v varnem območju na računalniku ali poslati alarmno sporočilo skrbniku, pošiljatelju ali prejemniku sporočila. SendmailSecure vključuje tudi novo opcijo, ki vam omogoča izbrati domene in e-poštne naslove, ki jih želite pregledati ali izločiti iz pregleda. Tako postavite prioritete zaščiti, če strežnik postane zasičen.

 

 

Transparentne inkrementalne posodobitve

SendmailSecure se posodobi sam, avtomatično in transparentno s posodobljenega strežnika najmanj enkrat dnevno in brez vmešavanja skrbnika. Te dnevne posodobitve se izvajajo inkrementalno, kar pomeni, da se prenese samo zaščita pred virusi, ki so se pojavili od zadnje posodobitve datoteke z opisi virusov

 

 

Centralizirano upravljanje na daljavo

Tako kot z uporabo tradicionalne spletne konzole za upravljanje posodobitev in nadzorovanje okužb v heterogenih okoljih, se lahko SendmailSecure zdaj upravlja z novim orodjem, ki teče na sistemu Windows, Panda AdminSecure.

Z AdminSecure se lahko vse Pandine protivirusne rešitve po omrežju namestijo, posodobijo in nadzorujejo na daljavo in centralno na več strežnikih. Njegovi vpogledi, poročila in alarmi, ipd. v realnem času pa skrbnikom omogočajo nadzorovanje statusa protivirusne zaščite na vsakem požarnem zidu, povezanem v omrežje.

 

 

Optimalno delovanje

Njegova napredna tehnologija pregleda vse datoteke v pomnilniku – tudi zgoščene datoteke – veliko hitreje kot drugi protivirusni programi, ki jih morajo prekopirati na trdi disk. Rezultat je maksimalno delovanje in hitrejša obdelava sporočil.

 

 

Celovita zaščita pred virusi

SendmailSecure izstopa po sposobnosti odkrivanja in dezinficiranja virusov v telesih sporočil kateregakoli formata: enostavno besedilo, obogateno besedilo in HTML. Preveri tudi pripete datoteke – tudi zgoščene – ugnezdena sporočila in vložene OLE objekte.

Sposoben je dezinficirati zgoščene formate ZIP in gZIP neposredno v pomnilniku, ne da bi se datoteke razpakirale na disk.

 

 

Najnovejša generacija tehnologije

Poleg zadnje generacije Pandinega protivirusnega pregledovalnika SendmailSecure temelji na Sendmail-ovem vmesniku Content Management, MilterAPI. Ta omogoča integriran pristop k pregledovanju SMTP prehoda in deluje kot domoroden proces toka sporočil, kar ga naredi za idealnega za te platforme.

Po zaslugi MilterAPI je lahko SendmailSecure nameščen neposredno na napravi SMTP prehoda ali na ločenih napravah, ki delujejo kot protivirusni usmerjevalniki za glavni SMTP prehod.

 

 

Tehnične zahteve

  • Pentium Processor na 200 MHz ali hitrejši, z 64 MB RAM in 80 MB prostora na trdem disku.

  • Operacijski sistem za integracijo z AdminSecure ali neodvisne namestitve: Red Hat (7.0, 7.1, 7.2, 7.3 ali 8.0), SuSE 7.3, Mandrake (različice 8.0, 8.1, 8.2 ali 9.0) ali Debian 3.0 (Woody).

  • Drugi operacijski sistemi so podprti za neodvisne namestitve: Red Hat 6.2 ali Best Linux 2000.

  • Strežnik Sendmail 8.11.3 ali novejši.

  • Spletna konzola: Internet Explorer 4.0 ali novejši ali Netscape Navigator 4.6 ali novejši.

  • Panda AdminSecure: Pentium III 800 MHz. 256 MB. 500 MB. Operacijski sistemi: Windows NT4 SP5, 2000, 2003 ali XP. AdminSecure Console podpira tudi Windows 98 in Me.

 

 


NE POZABITE!
SendmailSecure se lahko kupi posebej ali kot del Panda EnterpriSecure Antivirus.
 Protivirusna tehnologija za groupware okolja. White paper.
Integracija Panda Antivirus zaščite v GroupWise. White paper.
Kako vzdrževati vaše podjetje 100% brez virusov. Praktični vodnik.
Virus Alerts. Takošnja virusna opozorila.
Oxygen3. Dnevne e-novice o varnosti.
Panda Offers. Informacije o produktih.
Panda News. Novice podjetja.
© 2003 Ribera d.o.o.