Enterprisecure Antivirus
  ClientShield
  FileSecure Antivirus
  ExchangeSecure Antivirus
  DominoSecure Antivirus
  CVPSecure Antivirus
  ProxySecure Antivirus
  ISASecure Antivirus
  QmailSecure Antivirus
  SendmailSecure Antivirus
  PostfixSecure Antivirus
  CommandlineSecure Antivirus

BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus z Exchange

Panda Antivirus GateDefender

Panda Invent

Panda Antivirus Titanium

Panda Antivirus Platnium

Panda Antivirus PlatniumIS

Panda Active Scan


Optimizirano delovanje in blokada virusov na SMTP prehodih

 

Močan hevristični pregledovalnik

Optimizirano delovanje na Linux prehodih

Dezinfekcija v realnem času

 
QmailSecure zagotavlja celovito protivursno zaščito v realnem času za ves SMTP promet na strežnikih Qmail.

Prefinjen hevristični pregledovalnik omogoča proaktivno ustavljanje in odstranjevanje novih ter neznanih virusov in prepreči zlonamernim kodam prehod v omrežje. Veliko funkcionalnost rešitve dopolnjuje vrsta naprednih namestitvenih opcij, ki dajejo sistemskim skrbnikom popoln nadzor nad uporabo, posodobitvami, poročili, itd.Ključne značilnosti:

 


Kliknite na sliko za povečavo

 

Nagrade in certifikati

Proizvodi in tehnologija Pande Software so si prislužili najbolj prestižne certifikate in nagrade.

 

 

Pregledovanje SMTP prometa v realnem času

QmailSecure izstopa po pregledovanju celotnega SMTP prometa (prihajajočega in odhajajočega) v realnem času, s čimer se zapečati ena najbolj ranljivih vstopnih točk virusov v omrežja podjetij. Vsa komunikacija po elektronski pošti je zaščitena pred virusi in zlonamernimi kodami v ugnezdenih sporočilih, zgoščenih priponkah, vloženih dokumentih in celo v telesu sporočil.

 

 

Prilagodljive nastavitve domen in alarmnih sporočil

Napredne nastavitve v QmailSecure vam omogočajo izolirati okužene ali sumljive datoteke v varnem območju na računalniku ali poslati alarmno sporočilo skrbniku, pošiljatelju ali prejemniku sporočila. QmailSecure vključuje tudi novo opcijo, ki vam omogoča izbrati domene in e-poštne naslove, ki jih želite pregledati ali izločiti iz pregleda. Tako postavite prioritete zaščiti, če strežnik postane zasičen.

 

 

Centralizirano upravljanje na daljavo

Tako kot z uporabo tradicionalne spletne konzole za upravljanje posodobitev in nadzorovanje okužb v heterogenih okoljih, se lahko QmailSecure zdaj upravlja z novim orodjem, ki teče na sistemu Windows, Panda AdminSecure.

Z AdminSecure se lahko vse Pandine protivirusne rešitve po omrežju namestijo, posodobijo in nadzorujejo na daljavo in centralno na več strežnikih. Njegovi vpogledi, poročila in alarmi, ipd. v realnem času pa skrbnikom omogočajo nadzorovanje statusa protivirusne zaščite na vsakem požarnem zidu, povezanem v omrežje.

 

 

Brezšivna integracija s strežniki Qmail

Ko virusi postajajo bolj prefinjeni, narašča potreba po zaščiti zunanjega območja omrežja, ki bi bila 100% zanesljiva in popolnoma združljiva z vsemi platformami. QmailSecure se odlično integrira s prehodi Linux SMTP, pri čemer uporablja najbolj inovativno tehnologijo za nadzor toka pošte, ne da bi vplivala na zmogljivost sistema.

 

 

Močan hevristični pregledovalnik

QmailSecure pikolovsko pregleduje vso prihajajočo/odhajajočo pošto, če vsebuje potencialno nevarne kode: viruse, črve, trojanske konje, zlonamerne javanske programčke, ipd. Vključuje močan hevristični pregledovalnik z možnostjo nastavitev občutljivosti, da se prilagodi varnostnim potrebam okolja in omogoča proaktivno odkrivanje ter ustavljanje novih in neznanih virusov.

 

 

Optimizirano delovanje

Inovativne tehnike programskega razvoja so bile implementirane za zagotavljanje maksimalnega in zanesljivega delovanja na Qmail strežnikih. To se doseže s protivirusnim programom, ki pregleduje sporočila v pomnilniku ali na trdem disku, prilagodljivo avtomatično obremenitvi strežnika in velikosti sporočila.

 

 

Tehnične zahteve

  • Pentium Processor na 200 MHz ali hitrejši, z 64 MB RAM in 80 MB prostora na trdem disku. Operacijski sistem za integracijo z AdminSecure ali neodvisne namestitve: Red Hat (7.0, 7.1, 7.2, 7.3 ali 8.0), SuSE 7.3, Mandrake (različice 8.0, 8.1, 8.2 ali 9.0) ali Debian 3.0 (Woody). Drugi operacijski sistemi so podprti za neodvisne namestitve: Red Hat 6.2 ali Best Linux 2000.

  • Strežnik Qmail SMTP 1.03 ali novejši.

  • Spletna konzola: Internet Explorer 4.0 ali novejši ali Netscape Navigator 4.6 ali novejši.

  • Panda AdminSecure: Pentium III 800 MHz. 256 MB. 500 MB. Operacijski sistemi: Windows NT4 SP5, 2000, 2003 ali XP. AdminSecure Console podpira tudi Windows 98 in Me.

 

 


NE POZABITE!
QMailSecure se lahko kupi posebej ali kot del Panda EnterpriSecure Antivirus.
 Protivirusna tehnologija za groupware okolja. White paper.
Integracija Panda Antivirus zaščite v GroupWise. White paper.
Kako vzdrževati vaše podjetje 100% brez virusov. Praktični vodnik.
Virus Alerts. Takošnja virusna opozorila.
Oxygen3. Dnevne e-novice o varnosti.
Panda Offers. Informacije o produktih.
Panda News. Novice podjetja.
© 2003 Ribera d.o.o.