Enterprisecure Antivirus
  ClientShield
  FileSecure Antivirus
  ExchangeSecure Antivirus
  DominoSecure Antivirus
  CVPSecure Antivirus
  ProxySecure Antivirus
  ISASecure Antivirus
  QmailSecure Antivirus
  SendmailSecure Antivirus
  PostfixSecure Antivirus
  CommandlineSecure Antivirus

BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus z Exchange

Panda Antivirus GateDefender

Panda Invent

Panda Antivirus Titanium

Panda Antivirus Platnium

Panda Antivirus PlatniumIS

Panda Active Scan


Visoko zmogljiva protivirusna zaščita in ustavljanje neznanih virusov za Postfix

 

Maksimalna integracija s Postfix

Proaktivna zaščita

Optimalno delovanje

 
PostfixSecure ponuja specifično protivirusno zaščito za SMTP sporočila, ki so poslana in prejeta na poštnih sistemih Postfix.

PostfixSecure je popolnoma integriran s Postfix, ko deluje kot samostojni prehod (kanalizira promet drugim strežnikom) ali kot poštni predal (dostavlja e-pošto na njihove končne destinacije).Ključne značilnosti:

 


Kliknite na sliko za povečavo

 

Nagrade in certifikati

Proizvodi in tehnologija Pande Software so si prislužili najbolj prestižne certifikate in nagrade.

 

 

Prilagodljive nastavitve domen in alarmnih sporočil

Napredne nastavitve v PostfixSecure vam omogočajo izolirati okužene ali sumljive datoteke v varnem območju na računalniku ali poslati alarmno sporočilo skrbniku, pošiljatelju ali prejemniku sporočila. PostfixSecure vključuje tudi novo opcijo, ki vam omogoča izbrati domene in e-poštne naslove, ki jih želite pregledati ali izločiti iz pregleda. Tako postavite prioritete zaščiti, če strežnik postane zasičen.

 

 

Optimalno delovanje

Njegova napredna tehnologija pregleda vse datoteke v pomnilniku – tudi zgoščene datoteke – veliko hitreje kot drugi protivirusni programi, ki jih morajo prekopirati na trdi disk. Rezultat je maksimalno delovanje in hitrejša obdelava sporočil.

 

 

Maksimalna integracija protivirusnega programa s tehnologijo Postfix

Poleg zadnje generacije pregledovalnika Panda Software uporablja najnaprednejše tehnologije za integracijo s Postfix in operacijskimi sistemi Linux, s katerimi dela. To naredi PostfixSecure za odlično rešitev za te platforme.

 

 

Centralizirano upravljanje na daljavo

Tako kot z uporabo tradicionalne spletne konzole za upravljanje posodobitev in nadzorovanje okužb v heterogenih okoljih, se lahko PostfixSecure zdaj upravlja z novim orodjem, ki teče na sistemu Windows, Panda AdminSecure.

Z AdminSecure se lahko vse Pandine protivirusne rešitve po omrežju namestijo, posodobijo in nadzorujejo na daljavo ter centralno na več strežnikih. Njegovi vpogledi, poročila in alarmi, ipd. v realnem času pa skrbnikom omogočajo nadzorovanje statusa protivirusne zaščite na vsakem požarnem zidu, povezanem v omrežje.

 

 

Celovita pro-aktivna zaščita pred virusi

PostfixSecure izstopa po sposobnosti pregledovanja in dezinfekcije virusov v telesu sporočil v kateremkoli formatu: enostavnem tekstu, obogatenem besedilu ali HTM. Preveri lahko tudi priponke – tudi zgoščene datoteke – ugnezdena sporočila in vstavljene OLE objekte.

PostfixSecure pregleda vsa sporočila, tako tista poslana na nabiralnike Postfiy strežnika kot poslana na druge strežnike z uporabo filtra vsebin na Postfix.

 

 

Avtomatične dnevne posodobitve

PostfixSecure se posodobi sam, avtomatično in transparentno s posodobljenega strežnika najmanj enkrat dnevno in brez vmešavanja skrbnika. Te dnevne posodobitve se izvajajo inkrementalno, kar pomeni, da se prenese samo zaščita pred virusi, ki so se pojavili od zadnje posodobitve datoteke z opisi virusov.

 

 

Tehnične zahteve

  • Pentium Processor na 200 MHz ali hitrejši, z 64 MB RAM in 90 MB prostora na trdem disku. Operacijski sistem za integracijo z AdminSecure ali neodvisne namestitve: Red Hat (7.0, 7.1, 7.2, 7.3 ali 8.0), SuSE 7.3, Mandrake (različice 8.0, 8.1, 8.2 ali 9.0) ali Debian 3.0 (Woody). Drugi operacijski sistemi so podprti za neodvisne namestitve: Red Hat 6.2 ali Best Linux 2000.

  • Strežnik SMTP Postfix 1.1.4 in 20010228-p108.

  • Spletna konzola: Internet Explorer 4.0 ali novejši ali Netscape Navigator 4.6 ali novejši.

  • Panda AdminSecure: Pentium III 800 MHz. 256 MB. 500 MB. Operacijski sistemi: Windows NT4 SP5, 2000, 2003 ali XP. AdminSecure Console podpira tudi Windows 98 in Me.

 

 


NE POZABITE!
PostfixSecure se lahko kupi posebej ali kot del Panda EnterpriSecure Antivirus.
 Protivirusna tehnologija za groupware okolja. White paper.
Integracija Panda Antivirus zaščite v GroupWise. White paper.
Kako vzdrževati vaše podjetje 100% brez virusov. Praktični vodnik.
Virus Alerts. Takošnja virusna opozorila.
Oxygen3. Dnevne e-novice o varnosti.
Panda Offers. Informacije o produktih.
Panda News. Novice podjetja.
© 2003 Ribera d.o.o.