Enterprisecure Antivirus
  ClientShield
  FileSecure Antivirus
  ExchangeSecure Antivirus
  DominoSecure Antivirus
  CVPSecure Antivirus
  ProxySecure Antivirus
  ISASecure Antivirus
  QmailSecure Antivirus
  SendmailSecure Antivirus
  PostfixSecure Antivirus
  CommandlineSecure Antivirus

BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus z Exchange

Panda Antivirus GateDefender

Panda Invent

Panda Antivirus Titanium

Panda Antivirus Platnium

Panda Antivirus PlatniumIS

Panda Active ScanWindows XP/2000 Pro/NT 4.0/Me/98/95

 
»…s povsem novim razvojem, vključno z dolgo pričakovanimi rešitvami za napredne uporabnike in mala podjetniška omrežja.«
Pc Plus. Španija.


Inovativna varnostna rešitev, ki se odlično prilagodi potrebam današnjih malih podjetij in samostojnih strokovnjakov ter ščiti informacije pred virusi in hekerji v eni sami rešitvi.
Z vrsto dodatnih funkcionalnosti, vključno s požarnim zidom in blokado skript, ta nova rešitev zagotavlja celovito zaščito pred virusi, hekerji in drugimi grožnjami z interneta.

 

Ključne značilnosti

 

 

Nagrade in certifikati

Proizvodi in tehnologija Pande Software so si prislužili najbolj prestižne certifikate in nagrade.

 

 

Odstrani vse vrste virusov.

Zadrži grožnje zunaj! Panda Antivirus Platinum 7.0 odkrije in odstrani vse vrste virusov, trojanskih konjev, črvov, zlonamernih ActiveX® kontrol in javanskih programčkov. Po zaslugi napredne tehnologije je učinkovita pred novimi, neznanimi virusi. Namestite ta program in preprečite neprijetna presenečenja pri pošiljanju ali prejemanju elektronske pošte, nalaganju datotek ali delu na internetu.

 

 

Ščiti pred hekerji: vključuje zaščito s požarnim zidom.

Vaše informacije so pomembne! Panda Antivirus Platinum 7.0 vključuje zadnjo generacijo požarnega zidu, ki prepreči hekerjem, da bi uničili, ukradli ali poškodovali vaše informacije. Spremenite vaš računalnik v trdnjavo z obrambo pred grožnjami z interneta ter vzdržujete podatke znotraj nje, neželene viruse pa zunaj.

 

 

Popolnoma avtomatične posodobitve pred novimi virusi.

Brez motenj! Panda Antivirus Platinum 7.0 diskretno izkoristi povezavo na internet, da avtomatično vključi nove posodobitve zaščite pred novimi virusi.

Ta postopek je hiter in transparenten, tako da lahko nadaljujete delo brez odvračanja. In ne pozabite, da imajo vsi registrirani uporabniki Panda Software dosotp do dnevnih avtomatičnih posodobitev zaščite pred novimi virusi.

 

 

Maksimalna hitrost in stabilnost.

Vaš čas je denar! Panda Antivirus Platinum 7.0 spoštuje običajne delovne funkcije vašega računalnika, medtem ko njegov pregledovalnik Ultrafast izčrpno pregleduje in dezinficira celoten sistem. Platinum 7.0 bo vzdrževal vaše informacije varne in sploh ne boste opazili, da je prisoten.

 

 

Kupite sedaj: namestite in pozabite na viruse.

Zakaj bi komplicirali? Naj Panda Antivirus Platinum 7.0 poskrbi za vaše varnostne potrebe: pregleda in odstrani viruse avtomatično, ščiti vaš računalnik, se dnevno posodablja…in niti prsta vam ne bo treba dvigniti.

 

 

Celovit nabor nagrajenih storitev.

Ekipa zrelih strokovnjakov! Podnevi ali ponoči so naši strokovnjaki v tehnični podpori in specialisti v virusnem laboratoriju dostopni za hiter odziv na kakršenkoli problem, s katerim se srečate. Naše mednarodno omrežje za virusne alarme, ki vključuje več kot 40 držav, nam omogoča tudi takojšnjo reakcijo na epidemije, ki se širijo iz vseh koncev sveta.

  • Tehnična podpora Profesionalna pozornost dan in noč. Naši strokovnjaki so vedno pri roki.
  • Tehnična podpora po e-pošti in internetu. Naši tehniki lahko hitro rešijo katerikoli incident po elektronski pošti ali preko naše spletne strani.
  • Posodobitve datoteke z opisi virusov in nadgradnje pregledovalnika. Dnevne posodobitve datoteke z opisi virusov in programske izboljšave, preko interneta.
  • S.O.S. Virus. Ta storitev zagotavlja takojšen odziv v manj kot 24 urah in prinaša rešitev za novo ustvarjene, neznane viruse.


 Protivirusna tehnologija za groupware okolja. White paper.
Integracija Panda Antivirus zaščite v GroupWise. White paper.
Kako vzdrževati vaše podjetje 100% brez virusov. Praktični vodnik.
Virus Alerts. Takošnja virusna opozorila.
Oxygen3. Dnevne e-novice o varnosti.
Panda Offers. Informacije o produktih.
Panda News. Novice podjetja.
E-mail:support @ribera.si