Enterprisecure Antivirus
  ClientShield
  FileSecure Antivirus
  ExchangeSecure Antivirus
  DominoSecure Antivirus
  CVPSecure Antivirus
  ProxySecure Antivirus
  ISASecure Antivirus
  QmailSecure Antivirus
  SendmailSecure Antivirus
  PostfixSecure Antivirus
  CommandlineSecure Antivirus

BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus z Exchange

Panda Antivirus GateDefender

Panda Invent

Panda Antivirus Titanium

Panda Antivirus Platnium

Panda Antivirus PlatniumIS

Panda Active Scan 

Bistven
za celo podjetje

 

 

Obsežne
informacije
 


Avtomatična
identifikacija

            
 
»...ta program predstavlja najbolj uporabno orodje za sistemske skrbnike…"
Computer Reseller News. ŠPANIJA.Panda Invent omogoča avtomatično in centralizirano zbiranje vseh informacij o strojni in programski opremi na delovnih postajah po vsem omrežju.
Točna in ažurna inventura, ki jo generira Panda Invent, je bistvena za zagotavljanje, da so vsi IT viri v vašem podjetju optimalni. Ponuja tudi niz izbir za poizvedovalne informacije, tako da se lahko strategije definirajo hitro in enostavno.

 

Ključne značilnosti

 

 

Bistvene za vso organizacijo.

Panda Invent poenostavi dnevne naloge številnih oddelkov:

  • Vodstvo: za uvedbo učinkovite strategije IT infrastrukture.
  • Informacijski oddelek: za vzdrževanje strogega nadzora nad programskimi licencami.
  • Nakupni oddelek: za načrtovanje natančnih ocen izdatkov za nove računalnike.
  • Tehnična podpora: za optimiranje porabljenega časa za popravila.

 

 

Obsežne informacije o strojni in programski opremi.

Panda Invent ne zbira le splošnih podatkov, povezanih s strojno opremo na vsaki delovni postaji (kot je tip procesorja, hitrost v MHz ali RAM), ampak tudi lastnosti vsake sestavine (kot so trdi disk, video in zvočne kartice, tiskalniki…).

Identificira vsak programski proizvod z njegovim imenom in proizvajalcem ter daje grob opis in podrobnosti o njegovem obsegu in datumu, ko je bil nameščen.

 

 

Avtomatična identifikacija delovnih postaj in aplikacij.

Delovne postaje in različne aplikacije na njih se identificirajo avtomatično. Programska oprema se identificira z uporabo informacij, registriranih v vsaki .EXE ali .COM datoteki ali podobnihr. Panda Invent avtomatično odkrije tudi zadnje sestavine na trgu.

 

 

Prilagojene informacije.

V Panda Invent je vključen urejevalnik predlog, tako da skrbniki omrežij lahko enostavno spremenijo zbrane podatke v vsaki inventuri ter vključijo tiste, ki jih smatrajo za najbolj uporabne.

 

 

Strog nadzor nad licencami.

Panda Invent podpira implementacijo učinkovite politike vzdrževanja licenc tako, da daje točne informacije o nameščenih licencah, njihovih datumih obnove, ipd…
Podrobne informacije, ki jih ponuja Panda Invent, so zelo uporabne za preprečevanje namestitev nelegalnih ali nepooblaščenih programov.

 

 

Zmanjša stroške.

Panda Invent omogoča identificirati uporabo kapacitet in zmogljivosti vsakega računalnika. Ti podatki so zelo pomembni za to, da se investira le v vire z optimalno zmogljivostjo. Kratkoročno se stroški lastništva v podjetju pomembno znižajo.

 

 

Poročila o popravilih.

S Panda Invent boste poznali točen status in lokacijo vsakega pokvarjenega računalnika. Imate tudi možnost sestaviti poročilo o popravilih za vsako sestavino, da bi se nadzoroval čas popravil.
Uporabno življenje in kakovost računalnika se prav tako lahko podrobno nadzoruje.

 

 

Enostavno in centralizirano upravljanje.

Panda Invent je zelo enostaven in jasen za uporabo, vključuje številne čarovnike za pomoč pri učenju uporabe programa. Možno je tudi, z uporabo orodja Panda Administrator, namestiti in upravljati Panda Invent po celotnem omrežju z enega samega računalnika.

 

 

Zaloge v celotnem podjetju.

Panda Invent zbira podatke iz delovnih postaj z Windows 2000/NT/Me/98/95, Windows3.x in MS-DOS. Še več, zaloge niso omejen na It sredstva: ta program zbira tudi vse informacije o drugih sredstvih, kot so CD mediji, telefoni ali faxi.

 

 

Nabor delnih ali celovitih poročil.

Obstaja več opcij za poizvedovanje iz informacij, ki jih generira vsaka inventura, vključno z različnimi izbirami prikaza, filtri ali opcijami naprednega iskanja, poleg različnih tipov grafov in delnih ali celotnih poročil: kapacitete računalnikov, operativno življenje IT virov, seznam sestavin, itd.

 

 

Več opcij za ravnanje s podatki.

Podatki, ki jih generira Panda Invent, se lahko izvažajo v katerikoli urejevalnik teksta ali bazo podatkov. Lahko generirate tudi oznake za identifikacijo vsake delovne postaje s številko.

 

 

Tehnične zahteve.

Pentium Processor 100 MHz (ali hitrejši). V Microsoftovih omrežjih, Windows NT Workstation 4.0 SP4 (ali višji), ali Windows 2000. V Novel omrežjih, Windows 95 (ali novejši). 32 MB RAM (priporočeno 64). 120 MB razpoložljivega prostora na trdem disku. 10 MB razpoložljivega prostora na strežniku. Račun s skrbniškimi pravicami na strežniku.


 

 

->> prenesite in preizkusite ga brezplačno <<-


Protivirusna tehnologija za groupware okolja. White paper.
Integracija Panda Antivirus zaščite v GroupWise. White paper.
Kako vzdrževati vaše podjetje 100% brez virusov. Praktični vodnik.
Virus Alerts. Takošnja virusna opozorila.
Oxygen3. Dnevne e-novice o varnosti.
Panda Offers. Informacije o produktih.
Panda News. Novice podjetja.
© 2003 Ribera d.o.o.