Enterprisecure Antivirus
  ClientShield
  FileSecure Antivirus
  ExchangeSecure Antivirus
  DominoSecure Antivirus
  CVPSecure Antivirus
  ProxySecure Antivirus
  ISASecure Antivirus
  QmailSecure Antivirus
  SendmailSecure Antivirus
  PostfixSecure Antivirus
  CommandlineSecure Antivirus

BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus z Exchange

Panda Antivirus GateDefender

Panda Invent

Panda Antivirus Titanium

Panda Antivirus Platnium

Panda Antivirus PlatniumIS

Panda Active Scan 

Odkrije in odstrani
več kot 60.000 virusov

Vedno posodobljen

Vaš PC pregleda preko spleta

 
"Panda ActiveScan je bil izčrpno preizkušen v laboratorijih West Coast Labs in je je dosegel neodvisno potrditev, da dosega zahtevne standarde, ki jih postavlja industrija."
West Coast Labs. Velika Britanija.Panda ActiveScan je močan spletni pregledovalnik, ki brezplačno pregleda vaš računalnik, če vsebuje viruse, brezplačno, z enostavnim klikom iz vašega brskalnika.
ActiveScan je stalno posodobljen, kar mu daje sposobnost, da odkrije tudi najnovejše viruse. Glavne funkcionalnosti vključujejo:

  • Sposobnost odkriti in odstraniti več kot 60.000 virusov, črvov in trojanskih konjev.
  • Avtomatične dnevne posodobitve.
  • Virusni pregled elektronske pošte in skupnih datotek.
  • Online delovanje brez potrebe, da namestite program - le naložite ActiveX kontrole.Da bi izvedeli več o ActiveScan, kliknite na spodnje naslove:

Hvala, da ste uporabili ActiveScan. Predloge in priporočila, prosimo, pošljite na: productsuggestions@pandasoftware.com.

 

 

Kako deluje ActiveScan

Ob prvi uporabi pregledovalnika ActiveScan boste morali na vaš računalnik naložiti ActiveX kontrole in različne sestavine aplikacije. Velikost datoteke je 1.5MB in bo za prenos potrebovala približno 5 minut s 56k modemom. Med postopkom morate sprejeti pogoje sporazuma, da lahko začnete uporabljati ActiveScan.

Da zaključite postopek, izberite področje ali program, ki bi ga želeli pregledati.

Če je aktivirana dezinfekcija, bo ActiveScan odstranil vse viruse, na katere bo naletel. Če se zgodi, kar je malo verjetno, da ActiveScan ne more zbrisati virusa, ga takoj pošljite v Pandin virusni laboratorij, da se pregleda. Rezultati analize vam bodo poslani takoj, ko bodo dosegljivi.

 

 

ActiveScan: kaj je in kaj ni

ActiveScan je narejen za iskanje in odstranjevanje virusov, ki jih najde na vašem računalniku. ActiveScan ni narejen za stalno zaščito - za ta namen Panda Software ponuja celovit nabor varnostnih rešitev.

Obstaja veliko virusov, ki lahko zbrišejo datoteke, preprečijo dostop do interneta ali poškodujejo prihajajoča ali odhajajoča e-poštna sporočila. ActiveScan ne bo mogel ustaviti teh aktivnosti. Dober protivirusni program, nameščen na vašem računalniku je najboljši način stalne zaščite, ki prepreči, da zlonamerne kode vstopijo v vaš sistem.

Če vas zanima maksimalna varnost vašega računalnika, namestite Panda Antivirus Platinum 7.0 ali novi Panda Antivirus Titanium. Oba proizvoda sta pridobila mednarodni ugled in prejela številne nagrade za svojo napredno tehnologijo, visoko raven zaščite in enostavnost uporabe. Panda Antivirus Titanium je narejen posebej za domače uporabnike, Platinum pa za mala podjetja in samostojne strokovnjake.
Če iščete maksimalno zaščito za vaše podjetje:

  • Panda Antivirus Enterprise Suite: za zaščito omrežij katerihkoli velikosti (vključno z delovnimi postajami, datotečnimi strežniki, sistemi za skupinsko delo in prehodi).
  • Panda Antivirus PerimeterScan: za zaščito prometa v zunanjem zaščitnem območju vašega podjetja (vključno s požarnim zidom, SMTP prehodi in proxy strežniki).

 

 

Zahteve za ActiveScan

Minimalne zahteve za uporabo ActiveScan:

Sistem:
Windows 95/98/Me/NT/2000/XP.
RAM :
32 MB. (Windows 95/98/Me).
64 MB. (Windows NT/2000/XP).
Brskalnik:
Internet Explorer 4.0. (Priporočamo Internet Explorer 5.0 ali novejši).
Poštni odjemalec:
Microsoft Outlook/Exchange, Outlook Express.

 

 

O Microsoftovi tehnologiji ActiveX

ActiveX je patentirana tehnologija Microsofta, ki uporabnikom omogoča, da poganjajo spletne programe na PC-ju z uporabo brskalnika Internet Explorer. Omogoča tudi, da se dokumenti v formatu Word ali Excel odpirajo neposredno v brskalniku ali da se celoten sistem pregleda, če vsebuje viruse, z enim samim klikom na gumb.

ActiveScan uporablja to tehnologijo, da dokonča svoje operacije, zato je možno dostopiti do programa z uporabo brskalnika, ki podpira ActiveX kontrole (Internet Explorer 4 ali novejši).

Ali so ActiveScan kontrole nevarne? Ne. So popolnoma varne in imajo certifikat Pande Software. Vaš brskalnik vas bo vprašal za potrditev, preden naložite in izvršite kontrole. Nič se ne bo zaganjalo, ne da bili o tem obveščeni, razen če imate nastavitve nastavljene tako, da omogočate nalaganje brez vaše predhodne potrditve.

 

 

Vključite ActiveScan na vaše spletne strani. Brezplačno!

Če bi želeli vaše spletne strani narediti še bolj vabljive, zakaj ne bi vanje vključili Pande ActiveScan. Enostaven za uporabo lahko ta online pregledovalnik odkrije in odstrani več kot 60.000 virusov, črvov in trojanskih konjev, neposredno iz interneta.
Nič vam ni potrebno plačati. Enostavno kliknite tukaj za več informacij.
 

 

->> prenesite in preizkusite ga brezplačno <<-


Protivirusna tehnologija za groupware okolja. White paper.
Integracija Panda Antivirus zaščite v GroupWise. White paper.
Kako vzdrževati vaše podjetje 100% brez virusov. Praktični vodnik.
Virus Alerts. Takošnja virusna opozorila.
Oxygen3. Dnevne e-novice o varnosti.
Panda Offers. Informacije o produktih.
Panda News. Novice podjetja.
© 2003 Ribera d.o.o.