Enterprisecure Antivirus
  ClientShield
  FileSecure Antivirus
  ExchangeSecure Antivirus
  DominoSecure Antivirus
  CVPSecure Antivirus
  ProxySecure Antivirus
  ISASecure Antivirus
  QmailSecure Antivirus
  SendmailSecure Antivirus
  PostfixSecure Antivirus
  CommandlineSecure Antivirus

BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus z Exchange

Panda Antivirus GateDefender

Panda Invent

Panda Antivirus Titanium

Panda Antivirus Platnium

Panda Antivirus PlatniumIS

Panda Active Scan


Protivirusna zaščita za spletni promet in strežnike ISA

 

Filtriranje vsebin

Prilagodljive nastavitve

Celovita zaščita za SMTP pošto

 
ISASecure pregleda in dezinficira z uporabo spletnega (ISAPI) ali aplikacijskega filtra, datoteke v vseh formatih, poslane ali prejete preko HTTP in SMTP, ko gredo skozi strežnik MS ISA.

Ta protivirusna rešitev je odlično dopolnilo za zaščito, ki jo dajejo moduli za požarni zid in proxy strežnik v MS ISA ter vključuje inovativni modul Content Filter za filtriranje vsebin.Ključne značilnosti:

 


Kliknite na sliko za povečavo

 

Nagrade in certifikati

Proizvodi in tehnologija Pande Software so si prislužili najbolj prestižne certifikate in nagrade.

 

 

Optimalno delovanje

Tehnologija VirtualFile pregleda vse datoteke v pomnilniku (tudi zgoščene datoteke) - veliko hitreje kot drugi protivirusni programi, ki jih kopirajo na trdi disk. Vključuje tudi tehnologijo PartFile, ki omogoča mrežnemu skrbniku nadzor nad razmerjem delovanje/varnost na požarnem zidu, tako da pusti le pregled sumljivih datotek.

 

 

Celovita zaščita za SMTP pošto, sposobna dezinficirati ugnezdena sporočila in zgoščene datoteke na vseh ravneh

ISASecure preprečuje, da bi se okužbe e-pošte širile znotraj ali ven iz podjetja. Pregleduje vse tipe datotek, ki so poslane v sporočilih, vključno z zgoščenimi na vseh ravneh, MIME, ZIP, UUENCODE ali ARJ formate, pripete OLE objekte ali ugnezdena sporočila.

 

 

Centralizirano upravljanje na daljavo

ISASecure se upravlja centralno in na daljavo z enega samega vmesnika: novim Panda AdminSecure. S tem orodjem se lahko vse Pandine protivirusne rešitve po omrežju namestijo, posodobijo in nadzorujejo na daljavo in centralno na več strežnikih. Njegovi vpogledi, poročila in alarmi, ipd. v realnem času pa skrbnikom omogočajo nadzorovanje statusa protivirusne zaščite na vsakem požarnem zidu, povezanem v omrežje.

To je glavna razlika z drugimi protivirusnimi programi, ki lahko upravljajo produkt le eden po enemu, kar je odvisno od konzole strežnika, v tem primeru MMC in zato ne more učinkovito upravljati vseh protivirusnih programov, ki so implementirani na heterogenih platformah.

 

 

Filtriranje vsebin za SMTP pošto

ISASecure ustavi neznane viruse z združevanjem hevrističnega pregledovanja (na treh ravneh občutljivosti) z vsebinskim filtrom po zadevi, imenu ali končnici priponke.

 

 

Močan HTML pregledovalnik

Njegov močan in napreden HTML pregledovalnik je sposoben odkriti in odstraniti viruse ter zlonamerne kode, skrite na spletnih straneh, še preden se prebijejo skozi notranje omrežje uporabnikov. Vključuje tudi popoln pregledni modul, ki se lahko konfigurira glede na tipe MIME.

 

 

Avtomatične dnevne posodobitve

ISASecure se, vsaj enkrat dnevno, posodobi avtomatično in transparentno, pri čemer ni potrebno vmešavanje skrbnika. Te dnevne posodobitve se izvajajo inkrementalno, kar pomeni, da se prenese samo zaščita pred virusi, ki so se pojavili od zadnje posodobitve datoteke z opisi virusov

 

 

Prilagodljiva opozorila

Vse strežniki se lahko enostavno in hitro konfigurirajo s skrbniške konzole. Skrbniki lahko tudi izberejo, ali se bodo pošiljali alarmi preko SMTP, omrežnega oddajanja ali po zaslonskih sporočilih. Sporočilni sistem za alarme v realnem času je popolnoma nastavljiv. Zato skrbniki lahko enostavno konsolidirajo protivirusne dnevnike po strežnikih v vsem podjetju za statistične analize in upravljanje.

 

 

Tehnične zahteve

  • Processor: Pentium II 300 MHz (ali novejši) z Microsoft Windows NT4 Server SP4 (ali novejšim) ali Windows 2000 Server ali Windows 2000 Advanced Server s SP 1 (ali novejšim) ali Windows 2000 Datacenter Server ali Windows 2003. 64 MB spomina RAM. 50 MB prostega prostora na trdem disku.

  • Panda AdminSecure: Pentium III 800 MHz. 256 MB. 500 MB. Operacijski sistemi: Windows NT4 SP5, 2000, 2003 in XP. AdminSecure Console podpira tudi Windows 98 in Me.

 

 


NE POZABITE!
ISASecure se lahko kupi posebej ali kot del Panda EnterpriSecure Antivirus.
 Protivirusna tehnologija za groupware okolja. White paper.
Integracija Panda Antivirus zaščite v GroupWise. White paper.
Kako vzdrževati vaše podjetje 100% brez virusov. Praktični vodnik.
Virus Alerts. Takošnja virusna opozorila.
Oxygen3. Dnevne e-novice o varnosti.
Panda Offers. Informacije o produktih.
Panda News. Novice podjetja.
© 2003 Ribera d.o.o.