Enterprisecure Antivirus
  ClientShield
  FileSecure Antivirus
  ExchangeSecure Antivirus
  DominoSecure Antivirus
  CVPSecure Antivirus
  ProxySecure Antivirus
  ISASecure Antivirus
  QmailSecure Antivirus
  SendmailSecure Antivirus
  PostfixSecure Antivirus
  CommandlineSecure Antivirus

BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus z Exchange

Panda Antivirus GateDefender

Panda Invent

Panda Antivirus Titanium

Panda Antivirus Platnium

Panda Antivirus PlatniumIS

Panda Active Scan


Administracija na daljavo v realnem času za omrežene datotečne strežnike

 

Visoka zmogljivost

Močan pregledovalnik

Dnevne posodobitve

 
FileSecure ponuja široko zaščito za vse informacije, ki se delijo z drugimi omreženimi uporabniki. Ta visoko zmogljiva protivirusna zaščita za Windows in Novell NetWare datotečne strežnike uporablja preglede v realnem času, po določenih urnikih ali na-zahtevo.

Združuje napredno tehnologijo pregledov s kapacitetami upravljanja brez konkurence. Odkriva okužene datoteke, ki prihajajo na ali iz strežnikov. Avtomatične dnevne posodobitve zagotavljajo, da je zaščita na strežnikih vedno oborožena z najnovejšimi »zdravili« za nove viruse.Ključne značilnosti:

 


Kliknite na sliko za povečavo

 

Nagrade in certifikati

Proizvodi in tehnologija Pande Software so si prislužili najbolj prestižne certifikate in nagrade.

 

 

Visoka zmogljivost in malo vmešavanja v običajne naloge po zaslugi tehnologij na snovi strežnikov

FileSecure je bil od temeljev zgrajen tako, da daje visoko zmogljive protivirusne storitve za strežnike zadnje generacije. Po zaslugi tehnologij, ki spoznajo strežnike, ponuja visoko zmogljivo pregledovanje in obdelavo datotek brez konkurence.

Jedro pregledovalnika v realnem času je zgrajeno iz več niti in uporablja več-kanalno tehnologijo pregledovanja, optimizirano za paralelno pregledovanje na več-procesorskih strežnikih. Poleg tega vključuje močan predpomnilnik in sistem AutoTuning, ki preprečuje redundančne naloge in integrira pregledovalne postopke s sistemskimi procesi strežnika.

 

 

Centralizirano upravljanje omrežij na daljavo s pogledom na več strežnikov za pomoč nalogam skrbnikov

FileSecure se upravlja na daljavo in centralno z ene same konzole: nove Panda AdminSecure. S tem orodjem se lahko vse Pandine protivirusne rešitve po omrežju namesti, posodablja in nadzoruje. Njegovi pogledi v realnem času, poročila, alarmi, ipd. omogočajo skrbnikom, da vidijo status protivirusne zaščite na vsakem strežniku, povezanem v omrežje.

 

 

Popolnoma avtomatične dnevne posodobitve datoteke Virus Signature File, da prepreči napake v rutinskih nalogah skrbnikov

Najmanj enkrat dnevno se FileSecure posodobi avtomatično in transarentno, ne da bi moral skrbnik intervenirati. Te posodobitve se izvedejo inkrementalno, tako da se naloži zaščita samo pred virusi, ki so se pojavili od zadnje posodobitve in ni potrebno pretakati celotne datoteke z opisi virusov.

 

 

Zadnja generacija pregledovalnika, ki odkriva sumljive datoteke in zgoščene datoteke na strežniku

FileSecure daje strežniško zaščito brez primerjave po zaslugi zadnje generacije Pandinega protivirusnega pregledovalnika. Ta novi pregledovalnik predstavlja napredne hevristične preglede (za skripte, Win32, makroje in MS-DOS), rekurzivne preglede na več ravneh za ZIP in drugače zgoščene datoteke, dezinfekcijo znotraj formatov ZIP in gZIP.

 

 

Sistem prilagodljivih nastavitev s personaliziranimi opozorili o virusih in konsolidiranimi dnevniki aktivnosti

Celotna namestitev protivirusne zaščite na strežnikih se lahko enostavno in hitro nastavlja. Skrbniki lahko izberejo tudi, ali bodo hitre alarme pošiljali preko SMTP, omrežnega oddajanja ali po zaslonskih sporočilih. Sporočilni sistem za alarme v realnem času je popolnoma nastavljiv. Zato skrbniki lahko enostavno konsolidirajo protivirusne dnevnike po strežnikih v vsem podjetju za statistične analize in upravljanje.

 

 

Tehnične zahteve

  • Windows Server: Processor Pentium 133 (ali novejši) z Windows NT 3.51 in Service Pack 5 ali Windows NT 4.0 s Service Pack 4, Windows 2000 Server ali Windows 2003 Server. 64 MB pomnilnika RAM. 110 MB prostega prostora na trdem disku

  • Novell NetWare servers: 486 Processor ali novejši. Novell NetWare 4.11 SP1 (ali novejši, od SP1 so SP9) ali NetWare 4.20 SP1 (ali novejši) ali NetWare 5.0 SP1 (ali novejši) ali NetWare 5.1 SP1 (ali novejši do SP6) ali NetWare 6.0 SP1 (ali novejši do SP3) ali NetWare 6.5. 60 MB prostora na trdem disku

  • Panda AdminSecure: Pentium III 800 MHz. 256 MB. 500 MB. Operacijski sistemi: Windows NT4 SP5, 2000, 2003 ali XP. AdminSecure Console podpira tudi Windows 98 in Me

 

 


NE POZABITE!
FileSecure se lahko kupi posebej ali kot del Panda BusinesSecure Antivirus ali Panda EnterpriSecure Antivirus.
 Protivirusna tehnologija za groupware okolja. White paper.
Integracija Panda Antivirus zaščite v GroupWise. White paper.
Kako vzdrževati vaše podjetje 100% brez virusov. Praktični vodnik.
Virus Alerts. Takošnja virusna opozorila.
Oxygen3. Dnevne e-novice o varnosti.
Panda Offers. Informacije o produktih.
Panda News. Novice podjetja.
© 2003 Ribera d.o.o.