Enterprisecure Antivirus
  ClientShield
  FileSecure Antivirus
  ExchangeSecure Antivirus
  DominoSecure Antivirus
  CVPSecure Antivirus
  ProxySecure Antivirus
  ISASecure Antivirus
  QmailSecure Antivirus
  SendmailSecure Antivirus
  PostfixSecure Antivirus
  CommandlineSecure Antivirus

BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus z Exchange

Panda Antivirus GateDefender

Panda Invent

Panda Antivirus Titanium

Panda Antivirus Platnium

Panda Antivirus PlatniumIS

Panda Active Scan


Celovita protivirusna zaščita in brezšivna integracija z vsemi različicami

 

Celovito filtriranje vsebin

Visoka zmogljivost za podjetniška omrežja

Brezšivna integracija
z vsemi različicami Exchange

 
ExchangeSecure protivirusna zaščita pregleda in očisti ves prihajajoči in odhajajoči e-poštni promet v podjetju. Priponke se pregledajo v pomnilniku, sumljive datoteke se pregledajo z uporabo hevrističnih pregledov, varnostne politike se implementirajo s filtriranjem neprimernih vsebin, spam pa je ustavljen, preden doseže nabiralnik prejemnikov. Vse to se upravlja z AdminSecure, Pandinim centraliziranim orodjem za upravljanje.

Panda ponuja maksimalno zmogljivost in bolj celovito funkcionalnost za Microsoftove strežnike za delo v skupinah, saj presega raven integracije dodatkov z uporabo MAPI v Microsoft Exchange Server 5.5, VSAPI 2.0 v Exchange Server 2000 in VSAPI 2.5 v Exchange Server 2003.Ključne značilnosti:

 


Kliknite na sliko za povečavo

 

Nagrade in certifikati

Proizvodi in tehnologija Pande Software so si prislužili najbolj prestižne certifikate in nagrade.

 

 

Brezšivna integracija z okolji Exchange in v celoti prepozna tudi gruče

ExchangeSecure se brezšivno integrira s platformami Exchange z uporabo tehnologije Virus Scanning API 2.0. V celoti se zaveda tudi gruč, kar omogoča visoko zmogljivost in popolno zanesljivost.

 

 

Centralizirano upravljanje omrežij na daljavo na več strežnikih po omrežjih LAN in WAN

ExchangeSecure se upravlja centralno na daljavo z uporabo enega samega vmesnika: novega AdminSecure. S tem orodjem se lahko protivirusna zaščita enostavno implementira, nastavlja, posodablja in nadzoruje na vseh strežnikih v LAN ali WAN omrežjih simultano. Njegova poročila, opozorila, itd. v realnem času pa skrbnikom omogočajo nadzorovanje statusa protivirusne zaščite na vsakem računalniku, povezanem v omrežje.

To je glavna razlika od drugih protivirusnih rešitev, ki se lahko na daljavo upravljajo eden po enem ali produktov, ki so odvisni od konzole strežnika, ki se varuje, v tem primeru MMC, in zato ne morejo učinkovito upravljati vseh protivirusov, če so implementirani na heterogenih platformah.

 

 

Celovito fintriranje vsebin in proti-spam sistem

ExchangeSecure preprečuje širjenje okužb noter ali ven iz podjetja. Da to doseže, zaustavi in odkrije neznane viruse z združitvijo hevrističnih pregledov na treh ravneh občutljivosti (za skriptne, Win32, Macro in MS-DOS datotečne formate) s filtriranjem vsebin po zadevi, imenu priponke in/ali končnicah datoteke.

Ta funkcija dela v kombinaciji z močnim proti-spam sistemom, dostopnim za Exchange 2000, ki lahko identificira, zaustavi in uniči spam pošto, preden doseže nabiralnike. Zato ExchangeSecure zadržuje vse grožnje na meji, preden se vmešajo v strežniške komunikacije.

 

 

Pregledovanje v pomnilniku za optimizirano delovanje

Tehnologija VirtualFile pregleda vse datoteke v pomnilniku (tudi zgoščene datoteke) veliko hitreje kot drugi protivirusni programi, ki jih kopirajo na trdi disk. ExchangeSecure pregleda in dezinficira viruse v javnih in zasebnih mapah, v Internet Mail Connector (SMTP), HTTP, MAPI, POP3, in IMAP protokolih.

 

 

Popolnoma avtomatične dnevne posodobitve datoteke Virus Signature File

Najmanj enkrat dnevno se ExchangeSecure posodobi avtomatično in transarentno, ne da bi moral skrbnik intervenirati. Te posodobitve se izvedejo inkrementalno, tako da se naloži zaščita samo pred virusi, ki so se pojavili od zadnje posodobitve in ni potrebno pretakati celotne datoteke z opisi virusov.

 

 

Visoka skalabilnost in dostopnost za velika podjetniška okolja

Z novim Panda AdminSecure lahko skrbniki omrežij uporabljajo profile za več strežnikov za upravljanje na daljavo in posodabljanje strežnikov Exchange Server preko WAN povezav. Njegov UltraFast pregledovalnik ponuja maksimalno delovanje in je bil optimiziran, da daje non-stop protivirusno zaščito za ves poštni promet v podjetju.

 

 

Prilagodljiva opozorila o incidentih in obvestila o filtriranju s podrobnimi konsolidiranimi dnevniki aktivnosti

Popolnoma nastavljiva opozorila o incidentih z virusi in sistem obveščanja o filtriranju, skupaj s podrobnimi konsolidiranimi dnevniki za statistične analize in upravljanje z ostalimi varnostnimi informacijami podjetja.

 

 

Tehnične zahteve

  • Za Exchange Server 5.5: Procesor: Pentium II 500 MHz (ali novejši). 256 MB RAM. 30 MB prostora na trdem disku. Operacijski sistem: Windows NT Server 4.0 (ali novejši) s Service Pack 5 (ali novejši) ali Windows 2000 Server. Aplikacije: Microsoft Exchange Server 5.5 s Service Pack 3.

  • Za Exchange Server 2000/2003: Procesor: Pentium II 500 MHz (ali novejši). 256 MB RAM. 30 MB prostora na trdem disku. Operacijski sistem: Microsoft Windows 2000 Server. Aplikacije: Microsoft Exchange Server 2000 s Service Pack 1 (ali novejši) ali Exchange 2003.

  • Panda AdminSecure: Pentium III 800 MHz. 256 MB. 500 MB. Operacijski sistem: Windows NT4 SP5, 2000, 2003 in XP. AdminSecure Console podpira tudi Windows 98 in Me

 

 


NE POZABITE!
ExchangeSecure se lahko kupi posebej ali kot del Panda BusinesSecure Antivirus ali Panda EnterpriSecure Antivirus.
 Protivirusna tehnologija za groupware okolja. White paper.
Integracija Panda Antivirus zaščite v GroupWise. White paper.
Kako vzdrževati vaše podjetje 100% brez virusov. Praktični vodnik.
Virus Alerts. Takošnja virusna opozorila.
Oxygen3. Dnevne e-novice o varnosti.
Panda Offers. Informacije o produktih.
Panda News. Novice podjetja.
© 2003 Ribera d.o.o.