Enterprisecure Antivirus
  ClientShield
  FileSecure Antivirus
  ExchangeSecure Antivirus
  DominoSecure Antivirus
  CVPSecure Antivirus
  ProxySecure Antivirus
  ISASecure Antivirus
  QmailSecure Antivirus
  SendmailSecure Antivirus
  PostfixSecure Antivirus
  CommandlineSecure Antivirus

BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus z Exchange

Panda Antivirus GateDefender

Panda Invent

Panda Antivirus Titanium

Panda Antivirus Platnium

Panda Antivirus PlatniumIS

Panda Active Scan


Popolnoma centralizirana protivirusna zaščita za podjetja

 

Varuje e-poštne komunikacije

Varuje zunanji ščit omrežja

Centralizirano upravljanje brez naporov

 
EnterpriSecure Antivirus je idealna varnostna rešitev za podjetja, ki potrebujejo globalno zaščito vsakega računalnika v omrežju, od delovnih postaj in poštnih sistemov do internetnih prehodov in strežnikov v zunanjem ščitu.

Narejen za:

  • Velike in srednje organizacije z omrežnimi viri na več platformah.
  • Podjetja, ki potrebujejo centralizirano upravljanje zaščite skozi varnostno politiko, implementirano po omrežju.Ključne značilnosti:

 


Kliknite na sliko za povečavo

 

Nagrade in certifikati

Proizvodi in tehnologija Pande Software so si prislužili najbolj prestižne certifikate in nagrade.

 

 

Varuje e-poštne komunikacije, vzdržuje prihajajoče in odhajajoče e-poštne komunikacije varne pred virusi

EnterpriseSecure vzdržuje Exchange in Notes/Domino, poštne strežnike in večino najbolj razširjenih SMTP poštnih prehodov na trgu, kot so Sendmail, Qmail, Postfix ter MIMESweeper, varne pred virusi. Vključuje tudi proti-spam zaščito za Microsoft Exchange 5.5.

 

 

Varuje zunanji ščit omrežja s pokrivanjem vseh povezav med omrežjem in internetom

Vključuje protivirusno zaščito za povezave med omrežjem podjetja in internetom. Zagotavlja celovito zaščito za prihajajoč in odhajajoč TCP/IP omrežni promet, kot tudi za požarne zidove in proxy strežnike.

Zaščita pred vsemi vrstami internetnih groženj po zaslugi nove protivirusne zaščite za delovne postaje, ClientShield.

EnterpriSecure vključuje novo zaščito za delovne postaje, ClientShield, ki ne ščiti le pred virusi, črvi in trojanskimi konji, ampak tudi pred drugimi novimi grožnjami z interneta – neželeno e-pošto (spam), opremo za vohunjenje, klicalniki (»dialerji«), hekerskimi orodji in šalami – ter sistemskimi ranljivostmi.

 

 

Centralizirano upravljanje z ene same lokacije po zaslugi novega centralizirane orodja za upravljanje, AdminSecure

Novo centralizirano skrbniško orodje AdminSecure omrežnemu skrbniku poenostavi namestitev in upravljanje protivirusne programske zaščite. Z njegovim sistemom za kontrolo zaščite na delovnih postajah in strežnikih je to najbolj inovativno orodje na trgu. Z AdminSecure lahko upravljate protivirusno zaščito tudi na daljavo ter vam daje stalen dostop do vseh informacij, ki jih potrebujete o računalnikih, ki jih varujete.

 

 

Primerno za podjetja z omejeno prepustnostjo. Tako ClientShield kot AdminSecure sta bila narejena posebej za taka omrežja

ClientShield, nova protivirusna zaščita za delovne postaje je bila razvita posebej za okolja z nizko prepustnostjo. Majhna velikost programa pomeni, da se lahko hitro namesti. Še več, naše inovativno skrbniško orodje AdminSecure zagotavlja hitro, enostavno namestitev vseh Pandinih protivirusnih programov, tako na omrežjih LAN kot WAN.

 

 

Protivirusna zaščita za Linux z vključitvijo protivirusnega programa z ukazno vrstico CommandlineSecure

Modul v EnterpriSecure vključuje CommandlineSecure, sistem ukazne vrstice za odkrivanje in dezinfekcijo virusov, ki ponuja omrežnim skrbnikom opcijo dodajanja sposobnosti odkrivanja virusov številnim tretjim aplikacijam. Te sistemske funkcije v številnih trenutno dostopnih linux rešitvah kot tudi v okoljih Windows.

 

 

Proaktiven sistem informiranja s podrobnimi, do minute ažurnimi informacijami, ki so izjemno koristne pri preprečevanju okužb

Vključuje širok razpon aktivnih varnostnih in preventivnih funkcij: avtomatične alarme, ko se pojavijo novi virusi in grožnje z interneta, nadgradnje produktov, nov razvoj, ipd. To zagotavlja, da ima skrbnik podrobne, ažurne informacije za preventivo in reševanje kateregakoli varnostnega problema, ki lahko prizadene omrežje podjetja.

 

 

Dnevne, avtomatične posodobitve

Da zagotovi polno učinkovitost protivirusne zaščite, je vitalno, da je protivirusni program stalno posodobljen.

EnterpriSecure vključuje napreden sistem posodabljanja, ki zagotavlja posodobitve vsaj enkrat na dan za borbo z novimi, še neznanimi virusi in drugimi internetnimi grožnjami, ki se ves čas pojavljajo.

 

 

Skalabilna, modularna rešitev

EnterpriSecure je narejena kot skupek komplementarnih protivirusnih programov, ki se lahko kupijo kot paket ali posebej, odvisno od potreb vašega podjetja:

 

 Protivirusna tehnologija za groupware okolja. White paper.
Integracija Panda Antivirus zaščite v GroupWise. White paper.
Kako vzdrževati vaše podjetje 100% brez virusov. Praktični vodnik.
Virus Alerts. Takošnja virusna opozorila.
Oxygen3. Dnevne e-novice o varnosti.
Panda Offers. Informacije o produktih.
Panda News. Novice podjetja.
© 2003 Ribera d.o.o.