Enterprisecure Antivirus
  ClientShield
  FileSecure Antivirus
  ExchangeSecure Antivirus
  DominoSecure Antivirus
  CVPSecure Antivirus
  ProxySecure Antivirus
  ISASecure Antivirus
  QmailSecure Antivirus
  SendmailSecure Antivirus
  PostfixSecure Antivirus
  CommandlineSecure Antivirus

BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus z Exchange

Panda Antivirus GateDefender

Panda Invent

Panda Antivirus Titanium

Panda Antivirus Platnium

Panda Antivirus PlatniumIS

Panda Active Scan


Zaščita IBM Lotus/Notes Domino z domorodno tehnologijo Extension Manager

 

Visoka stabilnost in integracija

Optimalno delovanje

Domoroden pregled pošte v prehodu

 
Rešitve IBM, Lotus NotesTM in Lotus DominoTM so orodja za sodelovanje na daljavo v realnem času za podjetniške podatkovne baze in aplikacije. Z uporabo domorodne tehnologije Extension Manager, DominoSecure ponuja maksimalno stabilnost in popolno integracijo z usmerjevalnimi ter dokumentacijskimi sistemi.

DominoSecure omogoča odkrivanje v pomnilniku v realnem času vseh virusov, skritih v e-poštnih sporočilih in dokumentacijskih bazah IBM Lotus NotesTM / DominoTM, s čimer optimizira delovanje strežnika in omogoča upravljanje protivirusne zaščite na daljavo z skrbniškim orodjem Panda AdminSecure.Ključne značilnosti:

 


Kliknite na sliko za povečavo

 

Nagrade in certifikati

Proizvodi in tehnologija Pande Software so si prislužili najbolj prestižne certifikate in nagrade.

 

 

Visoka skalabilnost in popolna integracija z usmerjevalniki in z dokumentacijskimi bazami IBM Lotus NotesTM / DominoTM , po zaslugi tehnologije Extension Manager

DominoSecure temelji na tehnologiji Extension Manager, kot jo priporoča Lotus. Rezultat tega je višja stabilnost strežnika in popolna integracija z dokumentacijskimi bazami IBM Lotus NotesTM/DominoTM in ostalimi nalogami strežnika. Številni drugi protivirusni programi na trgu, za razliko od DominoSecure uporabljajo zastarelo in problematično tehnologijo Hook Driver, ki lahko povzroči neskladnost v bazah podatkov, poškoduje sporočila in povzroči probleme v sistemski vrsti.

 

 

Centralizirana administracija na daljavo simultano na več strežnikih – vključno z novim R6- brez navzkrižnih certifikatov

Večina protivirusnih programov za IBM Lotus NotesTM/DominoTM  zahteva, da mrežni skrbniki ustvarjajo navzkrižne certifikate na vsakem strežniku, preden jih namestijo. Za to ni potrebno skrbeti s DominoSecure, po zaslugi novega orodja AdminSecure. S tem enotnim vmesnikom se lahko vse Pandine protivirusne rešitve po omrežju namestijo, posodobijo in nadzorujejo na daljavo in centralno na več strežnikih. Njegovi vpogledi v realnem času, poročila, alarmi, ipd. pa skrbnikom omogočajo nadzorovanje statusa vsake delovne postaje in strežnika (vključno z novim R6) istočasno.

 

 

Napredna tehnologija za dezinfekcijo pošte v tranzitu

Uporaba tehnologije Extension Manager omogoča, da protivirusni program pregleda e-poštna sporočila domorodno, neposredno v poštnem nabiralniku (še preden doseže usmerjevalnik); zato maksimizira varnost podatkov in integriteto.

 

 

Pregledovanje v pomnilniku za optimizirano delovanje

Tehnologija VirtualFile pregleda vse datoteke v pomnilniku (tudi zgoščene datoteke) veliko hitreje kot drugi protivirusni programi, ki jih kopirajo na trdi disk. Pregleda in dezinficira viruse v javnih in zasebnih mapah, v Internet Mail Connector (SMTP), HTTP, MAPI, POP3 in IMAP protokolih.

Po zaslugi svoje tehnologije VirtualFile, je DominoSecure edina protivirusna rešitev na trgu, ki pregleduje sporočila in dokumentacijo, shranjene na strežnikih IBM Lotus NotesTM / DominoTM v pomnilniku, ne da bi jih morala zapisovati na disk. Rezultat so hitrejši časi pregleda in jamstvo integritete podatkovne baze.

 

 

Popolnoma avtomatične dnevne posodobitve baze z opisi virusov

Posodobitve baze opisov virusov se izvajajo avtomatično in transparentno s posodobljenega strežnika najmanj enkrat dnevno in brez vmešavanja uporabnika. Te dnevne posodobitve se izvajajo inkrementalno, kar pomeni, da se prenese samo zaščita pred virusi, ki so se pojavili od zadnje posodobitve datoteke z opisi virusov.

 

 

Prilagodljiva opozorila o incidentih in filtriranje

Celoten alarmni sporočilni sistem dezinfekcije in filtriranja v realnem času, skupaj s podrobnimi konsolidiranimi dnevniki za posledične statistične analize in upravljanje.

 

 

Tehnične zahteve

  • Procesor: Pentium 133 ali novejši, z Windows NT Server 4.0 SP 6a ali Windows 2000 Professional Edition s SP 3 ali Windows 2003. Lotus Domino 4.6 ali novejši. 25 MB prostega prostora na trdem disku. 128 MB pomnilnika RAM (192 MB priporočeno).
  • Panda AdminSecure: Pentium III 800 MHz. 256 MB. 500 MB. Operacijski sistemi: Windows NT4 SP5, 2000, 2003 in XP. AdminSecure Console podpira tudi Windows 98 in Me.
     

 


NE POZABITE!
DominoSecure se lahko kupi posebej ali kot del Panda EnterpriSecure Antivirus.
 Protivirusna tehnologija za groupware okolja. White paper.
Integracija Panda Antivirus zaščite v GroupWise. White paper.
Kako vzdrževati vaše podjetje 100% brez virusov. Praktični vodnik.
Virus Alerts. Takošnja virusna opozorila.
Oxygen3. Dnevne e-novice o varnosti.
Panda Offers. Informacije o produktih.
Panda News. Novice podjetja.
© 2003 Ribera d.o.o.