Enterprisecure Antivirus
  ClientShield
  FileSecure Antivirus
  ExchangeSecure Antivirus
  DominoSecure Antivirus
  CVPSecure Antivirus
  ProxySecure Antivirus
  ISASecure Antivirus
  QmailSecure Antivirus
  SendmailSecure Antivirus
  PostfixSecure Antivirus
  CommandlineSecure Antivirus

BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus z Exchange

Panda Antivirus GateDefender

Panda Invent

Panda Antivirus Titanium

Panda Antivirus Platnium

Panda Antivirus PlatniumIS

Panda Active Scan


Preventivna blokada in dezinfekcija virusov za požarne zidove, združljive s CVP

 

Dodaten varnostni modul

Optimalno delovanje strežnika

Dnevne posodobitve

 
S certifikatom OPSEC, CVPSecure varuje najbolj kritične vstopne točke za informacije v vašem podjetju – na požarnem zidu, s pregledovanjem vsega prihajajočega in odhajajočega prometa SMTP, HTTP in FTP v realnem času. Izstopa po visoko zmogljivih tehnologijah, brezšivni integraciji s požarnim zidom z uporabo protokola CVP, dodatnim varnostnim modulom pred zlonamernimi programskimi kodami in močnim HTML pregledovalnikom.

Za razliko od drugih protivirusnih programov za prehode v internet (Internet Gateway), CVPSecure integrira filtriranje vsebin, protivirusno zaščito in zaščito pred zlonamernimi javanskimi programčki (Java Applet) in kontrolami ActiveX v enem samem produktu.Ključne značilnosti:

 


Kliknite na sliko za povečavo

 

Nagrade in certifikati

Proizvodi in tehnologija Pande Software so si prislužili najbolj prestižne certifikate in nagrade.

 

 

Centralizirana administracija na daljavo

CVPSecure se upravlja centralno in na daljavo z enega samega vmesnika: novim Panda AdminSecure. S tem orodjem se lahko vse Pandine protivirusne rešitve po omrežju namestijo, posodobijo in nadzorujejo na daljavo in centralno na več strežnikih. Njegovi vpogledi, poročila in alarmi, ipd. v realnem času pa skrbnikom omogočajo nadzorovanje statusa protivirusne zaščite na vsakem požarnem zidu, povezanem v omrežje.

 

 

Popolnoma avtomatične dnevne posodobitve

Posodobitve datoteke z opisi virusov se izvajajo avtomatično in transparentno s posodobljenega strežnika najmanj enkrat dnevno in brez vmešavanja uporabnika. Te dnevne posodobitve se izvajajo inkrementalno, kar pomeni, da se prenese samo zaščita pred virusi, ki so se pojavili od zadnje posodobitve datoteke z opisi virusov.

 

 

Dodoten varnostni modul

Ta protivirusna rešitev vključuje modul, ki maksimizira varnost spletnih vsebin, tako da zaustavi potencialno nevarne javanske programčke, kontrole ActiveX in zlonamerne skripte.

 

 

Preventivno blokiranje in odkrivanje neznanih virusov z združevanjem filtriranja vsebin in tehnologijami hevrističnega pregledovanja

CVPSecure preprečuje širjenje okužb, bodisi noter ali ven iz podjetij. To naredi s komunikacijo s strežnikom za potrditev vsebin, ki za pregled hrani datoteke, izbrane s strani požarnega zidu. Po vzpostavitvi povezave, protivirusni program ustavi in odkrije neznane viruse z združitvijo hevrističnih pregledov (na treh ravneh občutljivosti) za skriptne, Win32, Macro in MS-DOS datotečne formate s filtriranjem po zadevi, imenu priponke in/ali končnici.

 

 

Optimizirano delovanje strežnika

Tehnologija VirtualFile pregleda vse datoteke v pomnilniku (tudi zgoščene datoteke) veliko hitreje kot drugi protivirusni programi, ki jih kopirajo na trdi disk. Vključuje tudi tehnologijo PartFile, ki omogoča mrežnemu skrbniku nadzor nad razmerjem delovanje/varnost na požarnem zidu, tako da pusti le pregled sumljivih datotek.

 

 

Močan HTML pregledovalnik

Njegov močan in napreden HTML pregledovalnik je sposoben odkriti in odstraniti viruse in zlonamerne kode, skrite na spletnih straneh, še preden se prebijejo skozi notranje omrežje uporabnikov. Vključuje tudi popoln pregledni modul, ki se lahko konfigurira glede na tipe MIME.

 

 

Prilagodljiva opozorila

Vse strežniki se lahko enostavno in hitro konfigurirajo s skrbniške konozole. Skrbniki lahko tudi izberejo, ali se bodo pošiljali alarmi preko SMTP, omrežnega oddajanja ali po zaslonskih sporočilih. Sporočilni sistem za alarme v realnem času je popolnoma nastavljiv. Zato skrbniki lahko enostavno konsolidirajo protivirusne dnevnike po strežnikih v vsem podjetju za statistične analize in upravljanje.

 

 

Tehnične zahteve

  • Procesor: Pentium II 300 MHz (ali novejši) z Windows NT Server 4.0 SP4 (ali novejši) ali Windows 2000 Server ali Windows 2000 Advanced Server s SP 1 (ali novejši) ali Windows 2000 Datacenter Server ali Windows 2003. 64 MB pomnilnika RAM (128 MB priporočljivo). 30 MB prostega prostora na trdem disku. Check Point Firewall-1 različica 3.0b (ali novejši) ali požarni zidovi, združljivi s CVP.

  • Panda AdminSecure: Pentium III 800 MHz. 256 MB. 500 MB. Operacijski sistemi: Windows NT4 SP5, 2000, 2003 in XP. AdminSecure Console podpira tudi Windows 98 in Me.

 

 


NE POZABITE!
CVPSecure se lahko kupi posebej ali kot del Panda EnterpriSecure Antivirus.
 Protivirusna tehnologija za groupware okolja. White paper.
Integracija Panda Antivirus zaščite v GroupWise. White paper.
Kako vzdrževati vaše podjetje 100% brez virusov. Praktični vodnik.
Virus Alerts. Takošnja virusna opozorila.
Oxygen3. Dnevne e-novice o varnosti.
Panda Offers. Informacije o produktih.
Panda News. Novice podjetja.
© 2003 Ribera d.o.o.