Enterprisecure Antivirus
  ClientShield
  FileSecure Antivirus
  ExchangeSecure Antivirus
  DominoSecure Antivirus
  CVPSecure Antivirus
  ProxySecure Antivirus
  ISASecure Antivirus
  QmailSecure Antivirus
  SendmailSecure Antivirus
  PostfixSecure Antivirus
  CommandlineSecure Antivirus

BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus z Exchange

Panda Antivirus GateDefender

Panda Invent

Panda Antivirus Titanium

Panda Antivirus Platnium

Panda Antivirus PlatniumIS

Panda Active Scan


Zaščita na nizkem nivoju v sistemih Linux in 32-bitnih Windows

 

Zaščita pred vsemi vrstami virusov

Avtomatične posodobitve

Centralizirano upravljanje brez naporov

 
CommandlineSecure je nova generacija pregledovalnika, ki uporablja zadnje inovacije v protivirusni tehnologiji, da omogoči popolno integracijo in nepremagljivo delovanje na platformah Linux in Windows 32-bit.

Z vrsto naprednih funkcij pregledovanja in odkrivanje je CommandlineSecure idealna rešitev za zaščito pred virusi in drugimi zlonamernimi kodami, kot so črvi, kontrole ActiveX ali javanski programčki, ne da bi potrebovali vmesnike na osnovi Windows.Ključne značilnosti:

 

 

Nagrade in certifikati

Proizvodi in tehnologija Pande Software so si prislužili najbolj prestižne certifikate in nagrade.

 

 

Popolna integracija v tretjih aplikacijah, ki tečejo na Linux in Win 32

Da protivirusni program dokaže polno učinkovitost, se mora odlično integrirati z operacijskim sistemom in omogočiti optimalno delovanje. Novi CommandlineSecure je zgrajen na vrsti prefinjenih tehnoloških inovacij, ki omogočajo, da se brezšivno integrira tudi v najbolj heterogena okolja. Vključuje prilagodljive avtomatične ali ročne opcije za prilagoditev potrebam sistema.

 

 

Napredno pregledovanje in odkrivanje vseh virusov in zlonamernih kod

CommandlineSecure omogoča integracijo naprednih storitev pregledovanja in dezinficiranja v tretjih aplikacijah na platformah Linux in Win 32-bit. Odkriva in zaustavi škodljivo kodo v vseh standardnih formatih kot tudi zgoščene datoteke ter uporablja napredno hevristično pregledovanje za zaščito pred novimi in neznanimi virusi.

 

 

Dnevne posodobitve

CommandlineSecure omogoča inkrementalne posodobitve datoteke z opisi virusov, tako da ne zasičijo omrežja. Te posodobitve se izvedejo avtomatično, vsaj enkrat dnevno in zagotavljajo, da so IT viri ves čas polno zaščiteni.

 

 

Visoko zmogljiva protivirusna tehnologija

Commandline združuje najnovejše inovacije v protivirusni tehnologiji, da zagotavlja zaščito, ne da bi vplivala na normalno delo v podjetju. Prefinjena hevristična tehnologija odkrije vse vrste neznanih zlonamernih kod, tudi nevarne skriptne viruse, njegov revolucionarni UltraFast pregledovalnik pa pripomore k maksimalnemu delovanju sistema.

 

 

Prilagodljive nastavitve

CommandlineSecure ima enostaven konfiguracijski sistem z vrsto parametrov, ki delovanje protivirusnega programa prilagodijo potrebam okolja. Poleg tega, da omogoča datoteko za pomoč za delo z ukazno vrstico, vam omogoča definirati parametre pregledov, tip datotek, akcij, ki jih je treba izvesti ob odkritju okuženih datotek, mehanizem poročanja in druge nastavitve, kot so jezik vmesnika ali opcija delovanja brez vmešavanja uporabnika.

Poleg tega CommandlineSecure uporablja 24-bitno binarno kodo za označbo rezultatov pregleda. Prvi štirje vrnjeni biti označujejo napredek pregleda, kot so na primer problemi v pomnilniku, nepravilni parametri, prekinjeni pregledi s strani uporabnika, premajhna dovoljenja, datoteke, ki se niso našle, ipd.

Ostali biti sporočila označujejo število okuženih datotek in izvedene akcije, če so bile zbrisane ali preimenovane med postopkom dezinfekcije. Ta fleksibilen mehanizem poročanja za Linux in Win32 naredijo CommandLineSecure za idealno dopolnilo Panda ClientShield, novi zaščiti za namizne računalnike iz Pande Software.

Tehnične zahteve
Pentium 100 ali hitrejši, s 16 MB RAM in 30 MB razpoložljivega prostora na trdem disku, ki poganja naslednje operacijske sisteme:
• Sistemi Linux: Red Hat (različice 6.2, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3 ali 8.0), SuSE 7.3, Mandrake (različice 8.0, 8.1, 8.2 ali 9.0), Debian 3.0 (Woody) in Best Linux 2000.
• Sistemi Win32: Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows NT, Windows XP, Windows 2000 in Windows 2003.

 

 


NE POZABITE!
CommandlineSecure se lahko kupi posebej ali kot del Panda EnterpriSecure Antivirus.
 Protivirusna tehnologija za groupware okolja. White paper.
Integracija Panda Antivirus zaščite v GroupWise. White paper.
Kako vzdrževati vaše podjetje 100% brez virusov. Praktični vodnik.
Virus Alerts. Takošnja virusna opozorila.
Oxygen3. Dnevne e-novice o varnosti.
Panda Offers. Informacije o produktih.
Panda News. Novice podjetja.
© 2003 Ribera d.o.o.