Enterprisecure Antivirus
  ClientShield
  FileSecure Antivirus
  ExchangeSecure Antivirus
  DominoSecure Antivirus
  CVPSecure Antivirus
  ProxySecure Antivirus
  ISASecure Antivirus
  QmailSecure Antivirus
  SendmailSecure Antivirus
  PostfixSecure Antivirus
  CommandlineSecure Antivirus

BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus z Exchange

Panda Antivirus GateDefender

Panda Invent

Panda Antivirus Titanium

Panda Antivirus Platnium

Panda Antivirus PlatniumIS

Panda Active Scan


Panda ClientShield

Kompaktna rešitev za maksimalno zaščito delovnih postaj

 

Zaščita pred vsemi vrstami groženj

Avtomatične posodobitve

Centralizirano upravljanje brez naporov

 
ClientShield je lahka rešitev za namizne računalnike, ki ponuja maksimalno zaščito pred virusi in drugimi grožnjami za omrežene računalnike.

Po zaslugi minimalne namestitvene velikosti rešitve ClientShield in orodja za administracijo na daljavo AdminSecure, ta revolucionarna rešitev združuje močno sposobnost odkrivanja s hitrostjo in enostavnostjo. ClientShield je narejen za prilagoditev možni prepustnosti, ne da bi potreboval kompleksna namestitvena orodja in postopke.Ključne značilnosti:

 


Kliknite na sliko za povečavo

 

Nagrade in certifikati

Proizvodi in tehnologija Pande Software so si prislužili najbolj prestižne certifikate in nagrade.

 

 

Zadnja generacija zaščite pred vsemi vrstami internetnih groženj, vključno z virusi, spam pošto, hekerskimi orodji, opremo za vohunjenje, klicalniki (»dialerji«), potegavščinami, ranljivostmi

ClientShield varuje pred vrsto internetnih groženj, od virusov, trojanskih konjev in črvov do spama, opreme za vohunjenje (spyware), klicalniki (»dialerji«). Ta zadnja generacija zaščite za delovne postaje lahko odkrije tudi sistemske ranljivosti, ki jih izkoriščajo virusi in orodja, ki jih uporabljajo hekerji za prevzem oddaljenega nadzora nad računalniki.

 

 

Centralizirano upravljanje brez naporov za vse delovne postaje v organizaciji

S Panda AdminSecure, orodjem za centralizirano upravljanje na daljavo, ki implementira ClientShield, je vzpostavitev vzdržljive varnostne politike po celotnem podjetju enostavna naloga. Ko je AdminSecure nastavljen, je zaščita implementirana, posodobljena in nadzorovana s centralne konzole, kar daje skrbnikom pogled s perspektive nad celotnim omrežjem.
Panda AdminSecure omogoča konsolidacijo sporočil in virusnih incidentov v realnem času, kar daje takojšen vpogled v to, kar se dogaja v omrežju. Rešitev ponuja tudi grafična poročila o statusu protivirusne zaščite na delovnih postajah, tako da se hitro spregledajo problematična področja.

 

 

Visoko zmogljiv protivirusni pregledovalnik

Zadnja generacija pregledovalnika UltraFast združena s tehnologijo SmartClean2 za popravilo škode naredi ClientShield za eno najbolj hitrih in stabilnih rešitev za katerokoli platformo in daje transparentno zaščito.

 

 

Minimalna poraba virov

ClientShield je bil narejen za delovanje tudi v najbolj ekstremnih pogojih. Vključuje sistem za optimiziranje prepustnosti: inkremetalne posodobitve na delovne postaje, zmanjšane namestitvene pakete in zgoščeno replikacijo med distribucijskimi strežniki, da doseže tudi najbolj oddaljene točke in varuje mobilne uporabnike.

Taka arhitektura predstavlja idealno rešitev za podjetja z uporabniki, ki se povezujejo neposredno na internet, ne da bi šli preko zaščitene strežnike v zunanjem ščitu omrežja ali preko omrežij VPN. ClientShield varuje tudi pred notranjimi okužbami, ki jih povzročajo uporabniki notesnikov, ki se tu in tam povezujejo na omrežje.

 

 

Avtomatične posodobitve v realnem času

Panda v vseh rešitvah za podjetja vključuje novo Communications Agent tehnologijo na ravni transporta, osnovano na enktiptirani TCP/IP izmenjavi XML kode.
ClientShield uporablja to tehnologijo, da daje skrbnikom dostop v realnem času do celotnega omrežja. To pomeni, da se vnaprej določene ali takojšnje spremembe konfiguracij, ipd. lahko implementirajo gladko po omrežju.

 

 

Intuitiven vmesnik

Da bi preprečili drage napake konfiguracij pri končnem uporabniku, je bil vmesnik ClientShield narejen tako, da je enostaven in intuitiven. Pri čemer pa ni izgubil sposobnosti konfiguracije vsakega modula individualno: datotečne zaščite, zaščite pošte, proti-spam, zaščite pred potegavščinami, ipd.

 

 

Tehnične zahteve

  • ClientShield: Procesor 486 ali hitrejši. 32 MB pomnilnika RAM. 20 MB prostega prostora na trdem disku. Operacijski sistemi: Windows 95/98/Me/NT Workstation/2000/XP.
  • Panda AdminSecure: Pentium III 800 MHz. 256 MB. 500 MB. Operacijski sistemi: Windows NT4 SP5, 2000, 2003 in XP. AdminSecure Console podpira tudi Windows 98 in Me.

 

 


NE POZABITE!
ClientShield se lahko kupi posebej ali kot del Panda BusinesSecure Antivirus ali Panda EnterpriSecure Antivirus.
 Protivirusna tehnologija za groupware okolja. White paper.
Integracija Panda Antivirus zaščite v GroupWise. White paper.
Kako vzdrževati vaše podjetje 100% brez virusov. Praktični vodnik.
Virus Alerts. Takošnja virusna opozorila.
Oxygen3. Dnevne e-novice o varnosti.
Panda Offers. Informacije o produktih.
Panda News. Novice podjetja.
© 2003 Ribera d.o.o.