Enterprisecure Antivirus
  ClientShield
  FileSecure Antivirus
  ExchangeSecure Antivirus
  DominoSecure Antivirus
  CVPSecure Antivirus
  ProxySecure Antivirus
  ISASecure Antivirus
  QmailSecure Antivirus
  SendmailSecure Antivirus
  PostfixSecure Antivirus
  CommandlineSecure Antivirus

BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus
  BusinesSecure Antivirus z Exchange

Panda Antivirus GateDefender

Panda Invent

Panda Antivirus Titanium

Panda Antivirus Platnium

Panda Antivirus PlatniumIS

Panda Active Scan


Vedno posodobljena protivirusna zaščita za podjetja

 

Zaščita pred vsemi vrstami groženj

Protivirusna in proti-spam zaščita za strežnike Exchange

Centralizirano upravljanje 

 

 
Panda BusinesSecure Antivirus with Exchange je najboljša varnostna rešitev za mala in srednja podjetja, ki potrebujejo zaščito delovnih postaj, datotečnih strežnikov in strežnikov Exchange, ki sestavljajo omrežje podjetja.

Zelo enostavno ga je namestiti in upravljati po zaslugi inovativne konzole za centralizirano upravljanje AdminSecure. Zagotavlja celovito zaščito pred vsemi vrstami groženj z interneta (virusi, spamom, hekerji, ipd.) za vsako točko v omrežju. Vključuje tudi protivirusno zaščito in filtriranje vsebin za poštne strežnike Exchange, skupaj z zaščito pred spamom za različico 5.5.



Ključne značilnosti:

 


Kliknite na sliko za povečavo

 

Nagrade in certifikati

Proizvodi in tehnologija Pande Software so si prislužili najbolj prestižne certifikate in nagrade.

 

 

Zaščita pred vsemi vrstami internetnih groženj po zaslugi nove protivirusne zaščite za delovne postaje, ClientShield

Vključuje novo zaščito za delovne postaje, ClientShield, ki ne ščiti le pred virusi, črvi in trojanskimi konji, ampak tudi pred drugimi novimi grožnjami z interneta – neželeno e-pošto (spam), opremo za vohunjenje, klicalniki (»dialerji«), hekerskimi orodji in šalami – ter sistemskimi ranljivostmi. Tako ponuja splošno zaščito pred varnostnimi tveganji.

 

 

Centralizirano upravljanje z ene same lokacije po zaslugi novega centralizirane orodja za upravljanje, AdminSecure

Novo centralizirano skrbniško orodje AdminSecure naredi namestitev in upravljanje protivirusne programske zaščite enostavno omrežnemu skrbniku. Z njegovim sistemom za kontrolo zaščite na delovnih postajah in strežnikih je to najbolj inovativno orodje na trgu. Z AdminSecure lahko upravljate protivirusno zaščito tudi na daljavo ter vam daje stalen dostop do vseh informacij, ki jih potrebujete o računalnikih, ki jih varujete.

 

 

Primerno za podjetja z omejeno prepustnostjo. Tako ClientShield kot AdminSecure sta bila narejena posebej za taka omrežja

ClientShield, nova protivirusna zaščita za delovne postaje je bila razvita posebej za okolja z nizko prepustnostjo. Majhna velikost programa pomeni, da se lahko hitro namesti. Še več, naše inovativno skrbniško orodje AdminSecure zagotavlja hitro, enostavno namestitev vseh Pandinih protivirusnih programov, tako na omrežjih LAN kot WAN.

 

 

Protivirusna in proti-spam zaščita za strežnike Exchange po zaslugi nove zaščite ExchangeSecure

Ta rešitev vključuje novo zaščito ExchangeSecure, narejeno za polno integracijo z vsemi različicami strežnikov Exchange, ki zagotavlja popolno protivirusno zaščito za tovrstni poštni strežnik. Za različico 5.5 vključuje tudi celovit proti-spam sistem.

 

 

Protivirusna zaščita za Linux z vključitvijo protivirusnega programa z ukazno vrstico CommandlineSecure

BusinesSecure vključuje CommandlineSecure, sistem ukazne vrstice za odkrivanje in dezinfekcijo virusov, ki ponuja omrežnim skrbnikom opcijo dodajanja sposobnosti odkrivanja virusov številnim tretjim aplikacijam. Te sistemske funkcije v številnih trenutno dostopnih linux rešitvah kot tudi v okoljih Windows.

 

 

Proaktiven sistem informiranja s podrobnimi, do minute ažurnimi informacijami, ki so izjemno koristne pri preprečevanju okužb

Vključuje širok razpon aktivnih varnostnih in preventivnih funkcij: avtomatične alarme, ko se pojavijo novi virusi in grožnje z interneta, nadgradnje produktov, nov razvoj, ipd. To zagotavlja, da ima skrbnik podrobne, ažurne informacije za preventivo in reševanje kateregakoli varnostnega problema, ki lahko prizadene omrežje podjetja.

 

 

Dnevne, avtomatične posodobitve

Da zagotovi polno učinkovitost protivirusne zaščite, je vitalno, da je protivirusni program stalno posodobljen.
BusinesSecure vključuje napreden sistem posodabljanja, ki zagotavlja posodobitve vsaj enkrat na dan za borbo z novimi, še neznanimi virusi in drugimi internetnimi grožnjami, ki se ves čas pojavljajo.
 

 



Protivirusna tehnologija za groupware okolja. White paper.
Integracija Panda Antivirus zaščite v GroupWise. White paper.
Kako vzdrževati vaše podjetje 100% brez virusov. Praktični vodnik.
Virus Alerts. Takošnja virusna opozorila.
Oxygen3. Dnevne e-novice o varnosti.
Panda Offers. Informacije o produktih.
Panda News. Novice podjetja.
© 2003 Ribera d.o.o.